AZ TR RU EN
»Giriş Sayfam Yap »Favorilere Ekle »Sitene Ekle »Arşiv
ANASAYFA FOTO GALERİ VİDEO HABER İLETİŞİM
     
SON DAKİKA : Türk Devletleri Teşkilatı Üyeleri Anayasa Yargısı Konferansı kuruldu     Azerbaycan’ın siber güvenlik adımına yerli teknoloji üreticisinden destek     Güneş sistemini tartışan öğrenciler Azerbaycan yolcusu     Washington’da buluşan Türklerden şehit diplomatlara anma, Ermeni iddialarına tepki     Azerbaycan, Türkiye’nin ’Koruyucu Aile Sistemi’ tecrübesinden istifade edecek     Şuşa’daki Zafer Kurultayı’nda ’güç birliğine’ vurgu yapıldı     Azerbaycan, Ukrayna’ya insani yardım gönderdi     Azerbaycan’dan Pençe-Kilit Operasyonu’nda şehit olan asker için taziye mesajı     Rusya Devlet Başkanı Putin, Ermenistan Başbakanı Paşinyan ile görüştü     Aliyev: Ermenistan, Nahçıvan’a yapılacak yolların koordinatlarını vermedi     Dünya turuna çıkan Türk "mim" sanatçısı Kılıç, ilk durağı Bakü’de     Azerbaycan’a girişlerde Kovid-19 PCR testi sunma zorunluluğu kaldırıldı     BMC, Azerbaycan’a 170 otobüs daha ihraç etti     Bakan Çavuşoğlu, Azerbaycanlı ve Türkmenistanlı mevkidaşlarıyla telefonda görüştü     Aliyev, Ermenistan’ın ilişkilerin normalleşmesi için sundukları teklifi kabul ettiğini bildirdi     TÜRKSOY Genel Sekreterlik görevini Sultan Raev devraldı     AB: Ermenistan ve Azerbaycan’la barış için somut süreç başlatmaya karar verdik     Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile telefonda görüştü     Azerbaycan: Brüksel’de Ermenistan’la barış için önemli adım atıldı     Azerbaycan Kültür Bakanı Kerimov, Şuşa’nın ’Türk Dünyası Kültür Başkenti’ ilan edilmesini değerlendirdi    
Güncel Haberler Politika Ekonomi Kültürel Spor Karabağ Diaspora Türk Dünyası Dünya
» Azerbaycan’ın Gayrimenkul Pazarı İvme Kazanıyor
22/02/2019 Yazdır

Azerbaycan’ın emlak piyasasının gelişimine ivme kazandırmak, sektördeki yerli ve yabancı yatırımcıları çekmek, yeni uluslararası işbirlikleri oluşturmak ve deneyimleri paylaşmak, ülkede ve özellikle başkentte bir çok ilginç projeyi sergilemek amacıyla hazırlanacak olan fuar, 20-22 Şubat 2019’da başlıyor.

Caspian Event Organizers (CEO) organizasyonuyla yapılacak olan fuara, Azerbaycan Cumhuriyeti Mülkiyet Sorunları için Devlet Komitesi, Azerbaycan İhracat ve Yatırım Teşvik Vakfı (AZPROMO) ve Azerbaycan Cumhuriyeti Ulusal Girişimciler Konfederasyonu (İşveren) Kuruluşları (ASK) sergiye resmi destek sağlıyor.

Fuarda, çeşitli gayrimenkul sektörlerini, yatırımcıları ve devlet kurumlarını temsil eden yüksek nitelikli profesyoneller de dahil olmak üzere gayrimenkul, inşaat, gayrimenkul ve finans, hukuk, danışmanlık ve tasarım hizmetleri ile ilgilenen yerel ve yabancı şirketler yer alacak. Caspian Realty 2019’da ticari, konut, ticari ve banliyö gayrimenkul objelerinin yanı sıra çeşitli yatırım projeleri ve tasarım hizmetleri sunulacaktır.

Sergi, katılımcı şirketlerin üç gün boyunca potansiyel alıcılar ve potansiyel alıcılarla buluşmalarını ve tekliflerini, ilginç projeleri, ilişkileri ve satışlarını sunmalarını sağlayacak. Sergi ayrıca, hem Azerbaycan’da hem de yurtdışında inşaat projeleri hakkındaki verilerden yararlanmak için eşsiz bir fırsat sunuyor. Sergi kapsamında, zengin bir etkinlik programı, etkin oturumlar ve konferanslar düzenlemenin yanı sıra, organizatörler, katılımcılar ve hedef kitle arasındaki “B2B” (ikili) toplantıların organize edilmesi planlanıyor.

Bu sene ilk kez, yatırım şirketlerine, tasarım ve mimarlık bürolarına, emlak ofislerine, inşaat şirketlerine, devlet kurumlarına, finans kurumlarına ve bankalara, danışmanlara ve bilişim şirketlerine, brokerlere ve bireysel girişimcilere katılacak. Caspian Realty Fuarı’na katılımınız, bu alandaki en önemli etkinlik olacak ve kuruluşunuz için yeni ortaklıklar kurmaya, etkin ilişkiler kurmaya, satışları arttırmaya ve pazar konumunuzu ve imajınızı güçlendirmeye yönelik eşsiz bir fırsat yaratacaktır.

Bu nedenle, katılımcı firmalar potansiyel alıcılara maksimum sayıda farklı ve aynı zamanda uygun fiyatlı ve güvenilir teklifler sunacaklarından, fuar hem profesyoneller hem de bağımsız yatırımcılar için birçok ilginç fırsat yaratacaktır. Daha fazla bilgi www.caspianrealty.az adresinde bulunabilir.

 
Hava Durumu
Kurlar
 USD :  1.7
 EUR :  1.8109
 GBP :  2.1183
 TRY :  0.0525
 EUR/USD :  1.0652
YAZARLAR
İbrahim NƏBİOĞLU
100-cü GÜN
Dr. Nazim CEFERSOY
Azərbaycan-Türkiyə münasibətlərinə sabotaj cəhdləri var
Dr. Hatem CABBARLI
Nikol Paşinyanın siyasi-psixoloji portreti və Dağlıq Qarabağ münaqişəsi - TƏHLİL
Dr. Asif KURBAN
Bağımsızlığa Giden Yolda: 20 Ocak
Necdet SİVASLI
Azerbaycan Türkleri’nde "Ahır Çerşenbe" geleneği...
Araz ASLANLI
Şuşa Beyannamesi bölgesel barış ve iş birliğinin teminatı
Arif KESKİN
Sitem Ve Aklın Yolu
Dr. Afgan VELİYEV
Azərbaycan Cümhuriyyəti Parlamentinin ilk qadın əməkdaşı
Selçuk DÜZGÜN
AzerbayCAN’ımızdan Ne İstiyorlar?
Dr.Alesker ALESKERLİ
“Avrupa Parlamentosunun Kararı Ermenistan’ın Keyfini Kaçırdı”
Dr. Sinan OĞAN
Karabağ’da Olası Bir Savaşa Ne Kadar Hazırlıklıyız?
Dr. Cavid VELİYEV
Karabağ Zaferi’nin birinci yılında güney Kafkasya
Dr. Rövşen ŞAHBAZOV
29 Ekim Sabahı Uyanırken…
ÇOK OKUNANLAR bu hafta | bu ay
İstatistik
 
Haberleri referans göstererek yayımlayabilirsiniz.  NewsAze.com Azerbaycanla ilgili dünya genelinde çıkmış haberleri 4 dilden okuyucularıyla paylaşmaktadır.

Partnerler
www.tureml.com      www.haberaze.com     www.turkiyedeneval.com     www.evaxtar.az    www.turaltrade.com

Asersoft